Category: Bisnes

servis-buat-website

Bina Website Sendiri: 5 Kelebihan Ada Website Pada 2017

5 Kelebihan Ada Website Anda Sendiri! Anda mempunyai perniagaan? Tetapi belum ada website sendiri? Tak tahu bagaimana nak buat website pun kan? Anda tahu tak apa kelebihan ada website sendiri? Ada banyak kelebihan sebenarnya jika anda ada website anda sendiri. Nak tahu apa website boleh lakukan untuk bisnes anda? Luang 5 minit anda dan baca […]

Read more

Rahsia Bagaimana Newbie Ini Hasilkan RM21,584.15 Sebulan Hanya Di Ebay!

Assalamualaikum & hai semua 😀 Saya nak share pada anda macam mana newbie ebay, akaun yang masih baru.. daftar ebay baru sebulan dua tapi dengan strategi X ini berjaya menghasilkan USD4830.50 sebulan atau bersamaan dengan RM21,584.15! Rahsianya..     Rahsianya ialah multiple akaun + produk hot! Ini namanya “don’t put all the eggs in one […]

Read more
Ebay Parcel

Anda Pasti Terkejut Bagaimana ‘Produk’ Ini Boleh Dijual Di Ebay!

Pada zaman kegawatan ekonomi dan harga barang yang sentiasa naik, ramai yang ingin mencari pendapatan tambahan. Tapi masih ramai yang masih tak tahu nak berniaga terutamanya berniaga online. Tetapi masalah peniaga online ini adalah menarik trafik ke website untuk membuat jualan. Kekangan utama peniaga online adalah menarik trafik. Jika menggunakan facebook ads memang boleh mendapatkan […]

Read more

Lihat Wanita Ini, Jualan Tudung Cecah RM14,191.47 Di Ebay!

Ok, anda mungkin selalu fikir ape nak dijual kat Ebay ni. Sebenarnya tak kira apa barang pun yang anda letak kat ebay ni, insyaAllah akan ada yang membeli. Nak tau sebab apa? Sebabnya ebay memang tempat membeli belah di luar negara. Diorang memang telah terdidik untuk membeli secara online sahaja. Anda boleh lihat sendiri sales seorang […]

Read more