Loading...

Blog

Iklan-retargetting-likers-page-fb-cover

3 Langkah Mudah Retargetting Likers Page FB

3 Langkah Mudah Cara Retargetting Likers Page FB Kenapa retargetting likers page FB ini sangat penting? Tahukah anda, prospek tidak akan membeli pertama kali mereka lihat iklan anda? Dan teknik retargetting adalah salah satu strategi yang dapat meningkatkan jumlah conversion sales (buat orang membeli) jika anda buat dengan teknik yang betul. Di sini saya akan […]

Read more

Cara Betul Cari Audience Yang Tepat Di Facebook

“Alahhh..masukkan jer interest, demography, umur semua ikut avatar. Dapatlah targetted audience! Betul. Tapi ni kalau kita nak run iklan di Facebook Ads. Pakai ads manager, power editor. Kena keluar kos untuk run iklan! . . Dalam artikel ni saya nak cerita macam mana kita nak cari targetted audience ataupun prospek ideal anda melalui teknik F.C.M. […]

Read more

Panduan Mesin Listing 2020

  Anda seorang ejen hartanah? Dan anda ada masalah LISTING?? Anda berada di laman yang betul. “Dah buat macam-macam tapi owner masih tak lantik untuk jualkan hartanah” “Berhujan berpanas edar flyers dan bisnes kad tapi masih tak dapat listing jugak” “Dah penat ke sana ke sini..lepak dengan kawan kena belanja makan minum nak dapat referral..duit […]

Read more

7 Tips “Live FB” Dari Sifu Pemasaran Online (2020)

Ketahui 7 Tips “Live FB” Untuk Tingkatkan Engagement Tips “Live FB” ini adalah dapatan dari sifu pemasaran online yang saya selalu follow di FB. Tonton video di bawah untuk ketahui 7 tips tersebut atau baca artikel sampai habis. Buat masa sekarang, Facebook lebih suka jika anda kongsikan konten berbentuk video. Fungsi “Sesi Live” di facebook […]

Read more