Tag: listing

Panduan Mesin Listing 2020

  Anda seorang ejen hartanah? Dan anda ada masalah LISTING?? Anda berada di laman yang betul. “Dah buat macam-macam tapi owner masih tak lantik untuk jualkan hartanah” “Berhujan berpanas edar flyers dan bisnes kad tapi masih tak dapat listing jugak” “Dah penat ke sana ke sini..lepak dengan kawan kena belanja makan minum nak dapat referral..duit […]

Read more

Mahu Exclusive atau Di Sailang?

“Penting Gila Ke Exclusive Authorization ni??” Jika anda tak pernah dengar term lantikan exclusive dan general authorization…tak mengapa.. Tapi jika anda ejen hartanah dan tak tahu terma ini…hati-hati.. Terma ini jika anda join mana-mana agensi, kebiasaannya mereka akan ajar dan include di dalam silibus training.. Sebab apa? Sebagai ejen hartanah yang sah berdaftar dengan agensi […]

Read more

3 Kunci Asas Ejen Hartanah. Nombor 3 selalu orang pandang remeh..

Setiap kerjaya ada asasnya.. begitu juga dalam bidang hartanah.. di dalam artikel ini saya nak kongsi 3 asas utama anda patut tahu..nombor 3 selalu orang pandang remeh.. Ada 3 kunci asas… antaranya.. 1. Yakin Dengan Diri Sendiri Dalam apa jua bidang yang anda ceburi, baik bekerja atau bisnes atau sebagai komisen earner, anda perlu yakin […]

Read more

Rumah Subsale Vs Rumah Undercon

Saya suka tengok anak muda sekarang berusia 24 tahun dah mula ada kesedaran untuk memiliki rumah. Ada yang lagi bagus dah ada 2-3 bijik rumah (celik financial bagus-bagus) Tapi kalau anda masih belum ada rumah tak apa.. belajar dulu ilmu hartanah dan proses beli rumah..kemudian kumpul duit untuk beli.. Yang penting masing-masing ada target tersendiri.. […]

Read more